Lid worden

Muziek maken is een leuke hobby, zeker als je dat samen doet.

Het repertoire van MO wordt regelmatig aangepast en bestaat vooral uit moderne muziek. Wil je eens kennis maken, kom dan eens luisteren bij één van de concerten. Als je een keer een repetitieavond of een deel daarvan wilt mee maken van één van de onderdelen van de Muziekgroep, dan kan dat natuurlijk ook. Loop gerust eens binnen! Aanmelden als nieuw lid kan op elk moment. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@muziekgroepoudewater.nl

Als je besluit lid te worden van MO betaal je contributie. Voor deze contributie krijg je gratis een instrument in bruikleen aangeboden.

Elke maandagavond (muv vakanties) wordt er gerepeteerd in ons eigen repetitielokaal. Deze repetities staan onder leiding van een professionele dirigent.

Muziekles

Muziekgroep Oudewater biedt in Oudewater muzieklessen aan. Deze lessen worden gegeven door onze eigen leden. Het doel van de lessen is, om uiteindelijk mee te spelen in het orkest.

Muziekles voor kinderen

Vrijwel alle kinderen houden ervan om muziek te maken. En dat is maar goed ook, want muziek leren spelen stimuleert bij kinderen de ontwikkeling van de cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden. Dat is gebleken uit vele onderzoeken.

Maar natuurlijk is muziek maken vooral erg leuk! Heb je nog nooit en een instrument gespeeld en wil je eerst een goede basis leren, of twijfel je of spelen in een orkest wat voor jou is? Kijk dan bijvoorbeeld eens op de website van Muziekhuis Oudewater. Zij bieden muzieklessen aan, gegeven door professionals.

Muziekles voor volwassenen

Ook volwassenen kunnen bij Muziekgroep Oudewater terecht voor muzieklessen. Deze lessen worden individueel of in groepsverband gegeven door een van onze leden. Tijdens deze lessen leer je de basis van het muziek maken en repeteer je stukken die ook gespeeld worden in het orkest.